Lozenets Park Residence

За нас

Проектиран от архитект Raimondo Flaccomio, основател на Архитектурно бюро Panidea, Lozenets Park Residence концептуализира градския живот за млади семейства в София.
Резиденцията предлага привилегията да живееш в блажен рай, където можеш да забравиш и да оставиш зад гърба си стреса на големия град и едновременно да бъдеш на разстояние 10 минути от Центъра на града.
Lozenets Park Residence граничи със зона предназначена за парк Лозенец и с река Драгалевска, като основния му фокус, е да предложи на резидентите си спокойствие, красива природна среда и семеен уют.
Резиденцията предоставя уникалната възможност да осигурите на Вашите деца перфектното съчетание от градска и паркова среда, където те ще изживеят детство пълно с топли чувства и щастие.

Местоположение

Lozenets Park Residence е разположен на ъгъла на улица Флора Кънева и улица Арарат, в един от най-търсените в София жилищни райони.
Този слабонаселен район с много добра инфраструктура, е рядко срещано явление в градската планировка на София, най-вече в близост до центъра на града, Мол Парадайз и метростанция Витоша.
80% от съседните сгради представляват самостоятелни домове , малки жилищни блокове, частно училище, клиника и местни магазини.

Вижте на картата
 • 3 минути от Paradise Mall
 • 10 минути от центъра на града
 • 15 минути от летището
 • 10-15 минути от повечето международни училища
 • Бърз достъп до пешеходните пътеки на Витоша
 • 10 минути от Paradise Mall
 • 10 минути от метростанция Витоша
 • В непосредствена близост до детски градини и училища
 • В непосредствена близост до парк Лозенец

Lozenets Park Residence е идеалното място за семейства с желание да имат дом в центъра на София в комбинация с красива природна среда!

Комплексът

Имотът е разположен само на 10 минути от центъра на града
и се състои от:

 • 3 къщи разположени в самостоятелни парцели
 • Къщи близнаци
 • Бутикова сграда от 4 апартамента

Външният дизайн на къщите представлява смесица от съвременни елементи и традиционен български стил, комбинирайки камък с дърво. Смесицата от елементите и материалите придава на комплекса индивидуалност и го превръща в място, което може да бъде наречено дом. Вътрешното разпределение на всяка къща може да бъде изпълнено, спрямо вашите изисквания. Всички вътрешни разпределения, показани на страницата на Lozenets Park Residence, са възможни варианти на това какво може да бъде постигнато. Насърчаваме желанието за личен принос при довършването на последните щрихи на Вашия дом.

Моля, кликнете, за да изберете вашия дом
За да видите видеото в голям размер, кликнете тук.

Предимства

Проектирано от Архитектурно студио Panidea

Висококачествено озеленяване

Висококачествени строителни материали

Изгодно плащане

Възможност за басейн

Отлична инфраструктура

Денонощна охрана

Поддръжка на зелените площи

Подходящо за деца

Интериорен дизайн

от First Estates

Маргарита Темелкова

Нашият талантлив екип от дизайнери е готов да сбъдне Вашата мечта за дом. С повече от десетгодишен опит в жилищния и обществен интериор, ние предоставяме различен набор от поръчкови услуги. Правилният баланс между функционалност и смел дизайн е ключът към успеха на нашите проекти. Ние сме тук, за да помогнем от началото до края, предоставяйки практически подход, при който всичко е перфектно приспособено към Вас.

Свържете се с нас

Адрес: ул. Московска 27А, София 1000
Телефон: 0700 15 15 1

Изработено от Grind Web Studio